Kæmpere fra Budo Sportskarate Holstebro deltog i weekenden i “Hanse Karate Cup” i Lubeck, Tyskland.  Turneringen er Nordtysklands største international karate turnering med deltagelse at over 700 kæmpere fordelt på 7 nationer.

Det blev til sølv til Gamze Nur Ceper i U14 piger  + 42kg med 4 vundne kamp ud af 5 mulige. Finalen endte uafgjort 2-2 imod en tysk kæmper,  som vandt på dommerafstemning efter ordinær tid. Det er tredje weekend i træk Gamze Nur Ceper vinder medalje. Forrige weekend blev det til guld ved Banzai Karate Cup i Berlin, og weekenden før sølv ved Venice Karate Cup i Italien.

Det blev til yderligere 3 medaljer til Budo Sportskarate Holstebro ved henholdsvis Mads Viberg Larsen i U16 + 65 kg klassen, samt Daniel Vith Nielsen i U16 – 55 kg klassen. og sidst men ikke mindste vandt klubbens nye talenter i U12-piger bronze i holdkonkurrencen. Med på  bronzeholdet var Marie Halkær, Laura Mechlenborg og Isabella Foldager-Pedersen.

Holstebro Elitesport ønsker Budo Sportskarate Holstebro og kæmperne tillykke med de flotte resultater.